5 maistuvinta kissanruokaa kissallesi vuonna 2018

Internet on pullollaan kotieläintarvikkeita, etenkin kissanruokaa on jokaiseen tarpeeseen ja makuun. Aloitamme listaamalla viisi mielestämme maistuvinta ja laadukasta kissanruokaa, jotka ovat suosittuja juuri nyt!

CANAGAN KISSANRUOKA

Canagan kissanruoka Tonnikala&Katkarapu

Tonnikala&Katkarapu – Laadukas ja maistuva proteiinipitoinen märkäruoka sisältää tonnikalaa ja katkarapua omassa liemessä. Canagan kissanruoka on täysin viljatonta, ja sopii raaka-aineiltaan täysin kissan täysipäiväiseksi ravinnon lähteeksi. Pakkauskoko 75g.

Sisältö:

Ravintosisältö:

BRIT CARE KISSANRUOKA

Haluatko tietää Lemmikintarvike.fi:n ajankohtaisista uutisista ja tuotetarjouksista heti ensimmäisten joukossa? Tilaa nyt sähköinen uutiskirjeemme!

Brit Care Cat Daisy kuva

Daisy Wieght control – Kalkkunaa ja riisiä sisältävä monipuolinen sekä maistuva kevyt täysravinto ylipainoiselle kissalle. Lihapitoisuus 50%. Tuote on täysin viljaton, ja sopii herkällekin vatsalle. Daisy sisältää paljon proteiinia ja vähän rasvaa, joka edesauttaa kissaasi laihtumaan. Samalla tuotteen sisältämät L-karnitiini ja psyllium lisäävät painonpudotusta.

Sisältö:

Ravintosisältö:

APPLAWS KISSANRUOKA

Applaws Cat Dry Food with Chicken
Applaws Cat Adult Chicken 7.5 kg
Applaws Cat Adult Chicken 7.5 kghinta: 35,00 - 52,90 €
Read More
Applaws Adult Chicken on korkealaatuinen kuivaruoka täysikasvuisille kissoille, 80%:n lihapitoisuus. Soveltuu herkille, allergisille kissoille.

OSTA NYT

Applaws Cat Adult Chicken 400 g
Applaws Cat Adult Chicken 400 g
hinta: 4,95 €
Read More
Applaws Adult Chicken on korkealaatuinen kuivaruoka täysikasvuisille kissoille, 80%:n lihapitoisuus. Soveltuu herkille, allergisille kissoille.

OSTA NYT

Applaws Cat Adult Chicken & Duck 7.5 kg
Applaws Cat Adult Chicken & Duck 7.5 kg
hinta: 35,00 - 52,90€
Read More
Applaws Cat Adult Chicken & Duck on viljaton kissanruoka, joka sisältää 80 % kanaa ja ankkaa.

OSTA NYT

Previous
Next

Applaws Cat Adult Chicken – Korkealaatuinen ja proteiinipitoinen kuivaruoka aikuiselle kissalle hyvällä hinta-laatusuhteella. Tuotteen proteiinipitoisuus on 80%, hiilihydraatteja 15%, ei sisällä lainkaan viljaa eikä keinotekoisia säilöntäaineita, ja siksi tuote sopii hyvin myös allergisille kissoille.  Adult chicken sisältää luonnollisia omega 3- ja omega 6 rasvoja, jotka lisäävät kissasi hyvinvointia ja turkin kiiltoa. Lisätyt antioksidantit huolehtivat kissasi hyvästä terveydestä sekä puolukkauute huolehtii virtsateistä ja ruuansulatusjärjestelmästä.

Sisältö:

Ravintosisältö:

ROYAL CANIN KISSANRUOKA

Royal Canin Feline Sterilised 37 kuva

Royal Canin Regular Sterilised – Suunniteltu erityisesti monipuoliseksi ja maukkaaksi täysravinnoksi leikatuille 1-7-vuotiaille kissoille. Steriloinnin jälkeen kissan kehossa tapahtuu usein muutoksia, sen energian tarve vähenee ja ruokahalu kasvaa, jolloin myös ylipaino saattaa nousta ongelmaksi, ja ongelmia virtsateissä saattaa esiintyä. Regular sterilised sisältää 37% proteiinia ja 12% rasvaa, ja se on tehty ylläpitämään kissan ihannepainoa sekä tukemaan virtsateiden terveyttä.

Sisältö:

Ravintosisältö:

ORIJEN KISSANRUOKA

Royal Canin Feline Sterilised 37 kuva

Orijen Cat & Kitten – Orijen Cat & Kitten on viljaton kissanruoka kaikenikäisille kissoille, jonka laadukkaat ja monipuoliset tarkkaan valitut raaka-aineet tarjoavat loistavan vaihtoehdon kissan jokapäiväiseksi ruokavalioksi. Orijen sisältää kolmesta kokonaista saaliseläimen osaa oikeassa suhteessa, ja muodostaa näin kissalle luontaisen hyvän ruokavalion.

Orijen Cat & Kitten sisältää tuoreena toimitettua 85 % paikallista, vapaana kasvatettua kanaa ja kalkkunaa, kokonaisia kananmunia sekä lähialueiden vesistä vapaana pyydettyä kalaa, jolloin ravintoarvot säilyvät parhaimmillaan. Tuote on myös matalahiilihydraattinen, sisältäen vain 15% hitaasti imeytyviä hiilihydraatteja, ja tuotteen matalaglykeeminen koostumus pitää verensokerin vakaana. Tuote ei sisällä viljaa, perunaa eikä lisäaineita, ja sopii siis myös herkille ja allergisille kissoille.

Sisältö:

Ravintosisältö:

Lisää: kananrasva (3 %), kokonainen punainen linssi, kokonainen vihreä herne, kokonainen vihreä linssi, kokonainen kikherne, kokonainen keltainen herne, linssikuitu, kokonainen pintopapu, kokonainen valkopapu, kuivattu kananrusto (1 %), silliöljy (1 %), kylmäkuivattu kananmaksa, kylmäkuivattu kalkkunanmaksa, tuore kokonainen kurpitsa, tuore kokonainen talvikurpitsa, tuore kokonainen kesäkurpitsa, tuore kokonainen palsternakka, tuore porkkana, tuore kokonainen red delicious omena, tuore kokonainen bartlett päärynä, tuore lehtikaali, tuore pinaatti, tuore punajuurenlehti, tuore nauriinnaatti, ruskolevä, kokonainen karpalo, kokonainen mustikka, kokonainen saskatoon -marja, sikurinjuuri, kurkumanjuuri, maarianohdake, takiaisen juuri, laventeli, rohtosalkoruusunjuuri, ruusunmarja. Lisäravinteet (per kg): Ravitsemukselliset lisäaineet: sinkkikelaatti: 100 mg, kuparikelaatti: 11 mg, koliinikloridi: 1200 mg. Tekniset lisäravinteet: Enterococcus faecium NCIMB10415: 600×10^6 CFU.

Kirjoittaja:

Miina
Miina
Lemmikintarvike.fi sivustolla olemme koonneet tärkeitä kotieläintarvikkeita laidasta laitaan. Listaamme ja arvostelemme suosituimmat, luotettavimmat ja hinta-laatusuhteilta parhaat tuotteet helpottamaan sinun ja lemmikkisi arkea.

Jaa tämä artikkeli

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest
Vieritä ylös