Feliway haihdutin

Feliway haihdutin

Feliway haihdutin hermostuneen kissan rauhoittamiseksi pelottavissa ja ahdistavissa tilanteissa. Tuote on luonnonmukainen ja auttaa rauhoittamaan kissaa stressaavissa tilanteissa, kuten esimerkiksi eläinlääkärikäynnillä, muutettaessa uuteen kotiin, matkustaessa tai uusia eläimiä tavattaessa. Feromoni haihduttimet kissoille toimivat myös ei haluttujen tapojen ehkäisyyn, kuten kynsimiseen ja virtsalla merkkailuun. Tuotteet sopivat kaikenikäisille kissoille, sillä se on hajuton ja täysin lääkkeetön.

Yksi pullo (48 ml) riittää noin 4 viikon ajaksi hieman ilmanvaihdosta ja sijainnista riippuen. Tarkasta tuote tasaisin väliajoin. Haihdutin on hyvä vaihtaa kuuden käyttökerran välein.

Haluatko tietää Lemmikintarvike.fi:n ajankohtaisista uutisista ja tuotetarjouksista heti ensimmäisten joukossa? Tilaa nyt sähköinen uutiskirjeemme!

FELIWAY TUOTTEET JA TURVALLISUUS

Kiinnostuitko tuotteesta? Feliway haihdutinta käyttää maailmassa jo yli 11 miljoonaa kissaa, tuote on täysin turvallinen ja lääkkeetön. Tuote on sopiva myös kissanpennuille, eikä sen käytössä ole ikärajaa. Käyttö on turvallista omistajille  sekä myös muille kodin lemmikkieläimille. Feliway feromonihaihdutin sopii kissasi rauhoittamiseen loistavasti eikä sen käytöstä aiheudu haittaa omistajalle. Tuote on testattu, ja oikein käytettynä ja vaihtoaikaa noudattamalla, se on ihmiselle täysin turvallinen.

MILLOIN ON HYVÄ HANKKIA FELIWAY HAIHDUTIN?

Mietitkö, että onko sinulla kaikki tärkeät kissan tarvikkeet hankittuna? Merkkaileeko kissa virtsalla? Muutto uuteen kotiin edessä? Kynsiikö kissasi sohvaa? Kissa on hyvin reviiritietoinen eläin, ja kiintyy paikkoihin huomattavasti. Jos huomaat kissallasi ei haluttua käyttäytymistä kotona tai esimerkiksi uuteen kotiin muutettua, on Feliway haihdutin helppo, turvallinen ja edullinen tapa rauhoittaa kissaa muutoksissa. Tuotetta on saatavilla sprayna, sekä haihdutin malleina, joten Feliway toimii kotona ja mukana matkalla, kuten esimerkiksi autossa ja eläinlääkärillä käydessä.

Ennen ostamista voit tutustua Feliwayn käyttöön videon avulla

Katso muita Feliway-tuotteita täältä:

Jaa tämä artikkeli

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest
Vieritä ylös