Julius K9 Power-valjaat

Julius K9 Power-valjaat

Haluatko tietää Lemmikintarvike.fi:n ajankohtaisista uutisista ja tuotetarjouksista heti ensimmäisten joukossa? Tilaa nyt sähköinen uutiskirjeemme!

Vahvat ja kestävät Julius K9 valjaat ovat Itävallan palomiesten ja poliisien kehittelemät. Valjaista löytyy paikka taskulampulle, ja valjaat soveltuvat hyvin erilaisille pelastus- ja harrastekoirille. Valjaisiin on mahdollista lisätä myös säilytystaskut, jotka kulkevat helposti mukana haittaamatta koirasi liikkumista.

Valjaiden portaaton säätö varmistaa hyvän ja tukevan istuvuuden. Niiden kestävä naarmuuntumaton polyesteripinta sopii aktiiviseen ja pitkäaikaiseen käyttöön, ja Julius K9 valjaat kestävät myös kovempaakin kulutusta. Valjaiden sisäpinta on hengittävää ja korkealaatuista puuvillaa, joka on hellävarainen koirasi iholle. 

Valjaiden soljet  ovat testattu kestämään suurta kulutusta, ja kestävät varmasti Suomen kylmissä talviolosuhteissa, sekä Julius K9-valjaiden lukuisat heijastimet suojaavat koiraasi syksyn pimeydessä. Selkäpuolelta löytyy teräsrengas, johon hihnan saa helposti kiinnitettyä, sekä kantokahva, jolla saat tarvittaessa nostettua koiraasi hetkellisesti.

MalliKoko (cm)Paino (kg)
Mini-Mini40 – 52 cm4 -7 kg
Mini48 – 60 cm7 – 15 kg
060 – 75 cm14 – 25 kg
165 – 80 cm23 – 30 kg
270 – 90 cm28 – 40 kg
Vieritä ylös