Julius-K9

Julius K9 logo

Julius-K9 on perheyritys, jonka on kehittänyt Unkarilainen Gyula “Julius” Sebő. Hän opiskeli alun perin arkkitehtuuria Budapestilaisessa ammattikorkeakoulussa, mutta on työskennellyt kouluttajana muun muassa rottweilereiden ja saksanpaimenkoirien parissa. Yritys aloitti pienestä 15 neliön autotallista, mutta on kasvanut ja löytänyt vankan paikkansa euroopan markkinoilla koirien valjaiden valmistuksessa. Myös hänen vaimonsa Anikó Bakos on mukana yrityksen toiminnassa, ja onkin toiminut toimitusjohtajana vuodesta 2007.

Päämarkkinat olivat alussa Itävallan ja Unkarin poliisi ja ensimmäiset valmistetut tuotteet (kuonokopat, hihnat jne.) toimitettiin itävaltalaisille ja unkarilaisille yrityksille ja viranomaisille. Julius K9 -tuotteiden pääkäyttäjiksi muodostuivatkin poliisi- ja sotilasyksiköt, joissa työskenteli palveluskoiria sekä erilaiset koiranomistajien yhdistykset.

KOIRAN VALJAAT

Haluatko tietää Lemmikintarvike.fi:n ajankohtaisista uutisista ja tuotetarjouksista heti ensimmäisten joukossa? Tilaa nyt sähköinen uutiskirjeemme!

Koiran valjaat on suunniteltu alun perin kuormien vetämiseen, kuten koiravaljakkoihin, laitteiden kiinnittämiseen tai työskentelyyn. Miksi sitten nykyään koiranomistajat valitsevat valjaat kaulapannan sijaan?

Nykyään koiran valjaita käytetään paljon laajempiin tarkoituksiin, arkeen ja harrastuksiin sekä työskenteleville koirille. Valjaiden hyviä puolia

JULIUS-K9 VALJAAT JA TUOTTEET

Julius valjaat ovat useaan kertaan testattuja, turvallisista sekä kestävistä materiaaleista valmistettuja koiran valjaita, joista löytyy varmasti jokaiseen käyttöön niin koti- kuin työ- ja pelastuskoirille. Ne ovat valmistettu euroopassa, eikä niiden valmistuksessa ole käytetty lapsityövoimaa, ja aidot tuotteet sisältävät aina Julius-K9 tuotelapun.

Julius-K9 IDC valjaat

Julius K9

Julius-K9 kaulapanta

Julius-K9 Talutin

Julius-K9 Motivaatiolelu

Julius K9 Tekstitarrat

Tuoteperheessä on saatavilla myös koulutustuotteita, laukkuja, varalenkkejä kiinnitykseen sekä koiran vaatteita ja vaatteita omistajille. 

Tee arjestasi helppoa ja tutustu lisää kotieläintarvikkeisiin sivuillamme sekä löydä lemmikillesi laadukkaat ja kestävät tuotteet arkeen, työhön tai harrastuksiin. Jos haluat meidän arvostelevan juuri jonkun tietyn tuotteen, otathan meihin ystävällisesti yhteyttä!

Kirjoittaja:

Miina
Miina
Lemmikintarvike.fi sivustolla olemme koonneet tärkeitä kotieläintarvikkeita laidasta laitaan. Listaamme ja arvostelemme suosituimmat, luotettavimmat ja hinta-laatusuhteilta parhaat tuotteet helpottamaan sinun ja lemmikkisi arkea.

Jaa tämä artikkeli

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest
Vieritä ylös