Lemmikkisi hyvinvoinnin tueksi

Kissan tarvikkeet

Etsitkö jotain tiettyä tuotetta kissallesi? Oletko hankkimassa uutta perheenjäsentä? Tai haluatko löytää uusia toimivampia tuotteita? Nykyään on saatavilla kissatarvikkeet oikeastaan joka tarpeeseen ja mieltymykseen. Eläinkaupassa valikoiman laajuus saattaa yllättää, ja tuotteiden vertailu on hankalampaa, koska paneutumiseen ei välttämättä ole tarpeeksi aikaa. Ostaessasi tuotteet kissan tarvikkeet netistä, voit itse valitsemanasi ajankohtana vertailla rauhassa tuotteita, hintoja ja lukea kokemuksia. Näin voit päättää sopivan tuotteen omiin ja kissasi tarpeisiin, oli sitten kyseessä kissan kiipeilypuu, furminaattori, kissanhiekkalaatikko, kissan kuljetuslaatikko tai vaikkapa valjaat.

Jokaiselta kissalta on hyvä löytyä perustarvikkeet, ja eläinkaupasta ostetut tarvikkeet usein kestävät paremmin. Perustarvikkeisiin kuuluvat ruokakuppi, vesikuppi, peti, kissan lelut, raapimapuu ja ulkoilevalle kissalle myös kaulapanta ja valjaat. Löydät sivuiltamme tuotteita vertailtuna, ja löydät oman kissasi tarpeisiin sopivat tuotteet. Kissan tarvikkeisiin ei siis tarvitse tuhlata satoja euroja, vaan ihan perustarvikkeilla kyllä pärjää. Kuitenkin muuttuvissa arjen tilanteissa tulee joskus tarve myös lisävarusteille.

Tuotteet, joita suosittelemme

Feliway haihdutin ja liuos, 48 ml
Feliway haihdutin ja liuos, 48 ml
hinta: 39,90 €
Read More
Feliway feromonihaihdutin ja liuos 48 ml. Feromonihaihdutin sisältää kissan naamaferomonia, jonka todettu vähentävän kissan kokemaa stressiä eri tilanteissa.

OSTA NYT

Kiipeilypuu Trixie Linea
Kiipeilypuu Trixie Linea
hinta: 103,20 - 129,00 €
Read More
Kiipeilypuu Trixie Linea on ylellinen kissan raapimispuu, jossa on paljon kiipeily- ja leikkimahdollisuuksia. Päällimateriaali pehmeää keinokarvaa ja sisalia.

OSTA NYT

Furminator Furflex vaihtopää L
Furminator Furflex vaihtopää Lhinta: 49,99€
Read More
Furminator Furflex on tehokas pohjavillan- ja irtokarvanpoistaja. Vaihtopään avulla voit valita sopivimman kampaosan tilanteen mukaan.

OSTA NYT

Kissanvaljas Feel Meow Nappa, musta
Kissanvaljas Feel Meow Nappa, mustahinta: 19,90 €
Read More
Kissanvaljas Feel Meow Nappa, musta on tukeva nahkavaljas erittäin pehmeästä nappanahkasta.

OSTA NYT

Previous
Next

Perustarvikkeiden rinnalle tuotteita arkea helpottamaan

Kissa silmälaseilla

Kissan rodusta riippuen, kissa tarvitsee myös turkinhoitoa sekä kynsien leikkaamista, vaikka kissa onkin tarkka puhtaudestaan ja käyttää raapimapuuta. Säännöllisellä ja terveellisellä ruokavaliolla ja turkin hoidolla on suora yhteys kissan hyvinvointiin. Turkinhoitoon kissan pehmeiden harjojen, sukien ja kampojen lisäksi saatavilla myös useita erilaisia välineitä, kuten

Ulkoilevat voivat kissat eri toten maaseudulla voivat tarvita myös punkkipannan, sillä punkit eli puutiaiset esiintyvät Suomessa noin huhtikuusta lokakuun loppuun, ja ne viihtyvät parhaiten kosteilla ja metsäisillä alueilla. Pienen koonsa vuoksi punkki jää usein omistajalta huomaamatta, sillä ne ovat kooltaan vain noin 2-4 millimetriä. Kaikki punkit eivät toki kanna sairauksia, mutta ne voivat levittää tartuntatauteja ja voivat kiinnittyä mihin kohtaan vain kissassa, jonka vuoksi punkkipanta onkin helppo tapa suojata lemmikkisi.

Perustarvikkeiden lisäksi kissakodissa on hyvä olla myös kissan kantokoppa tai kuljetuskoppa. Näin kissan kanssa liikkuminen käy näppärästi autolla tai vaikkapa julkisilla, ja kissa saa olla omassa tutussa paikassaan, mutta näkee samalla ympäristönsä. Tarpeesta, kissan koosta ja eri kissarodut huomioon ottaen voit valita kankaisesta tai muovisista kevyistä vaihtoehdoista omaan käyttöön sopivan kopan.

Kissa on siisti eläin, se ei tykkää tehdä tarpeitaan likaiseen kissan hiekkalaatikkoon. Hiekkalaatikko-elämän helpottamiseksi on tullut hienoja apukeinoja niin kissan kuin omistajan hyvinvointia ajatellen, sillä huolellinen ja hygieeninen käsittely vähentää bakteerien määrää ja hajuhaittoja kotona

Kissa hiekkalaatkolla

Hermostuneen kissan rauhoittamiseksi löytyy myös feromoni haihduttimia (muun muassa Feliway), jotka ovat luonnonmukaisia ja auttavat rauhoittamaan kissaa stressaavissa tilanteissa, kuten esimerkiksi eläinlääkärikäynnillä, matkustaessa tai uusia eläimiä tavattaessa. Feromoni haihduttimet kissoille toimivat myös ei haluttujen tapojen ehkäisyyn, kuten kynsimiseen ja virtsalla merkkailuun. Tuotteet sopivat kaikenikäisille kissoille.

Kissat harvemmin tarvitsevat vaatteita, mutta joskus rodusta ja turkin paksuudesta riippuen voi olla tarvetta käyttää esimerkiksi kissan villapaitaa. Kissan vaatteita löytyy erilaisia eri tilanteisiin, kuten kissan suojapuku leikattua kissaa varten tai rauhoittamiseen löytyvä Thundershirt esimerkiksi lääkärikäyntejä varten. Näppärimmät tekevät kissan villapaidan ohjeiden avulla itse.

Keitä me olemme?

Haluamme Lemmikintarvike.fi sivustolla on kerätä tietoa ja esitellä laadukkaat kissan tarvikkeet sinun ja lemmikkisi hyvinvointia ajatellen. Mielestämme suoraan kotisohvalta tapahtuva shoppailu on helpompi tapa varmistua siitä, että lemmikkisi saa rauhassa valitut.

Löydät meidät nyt myös
Vieritä ylös