Lemmikkisi hyvinvoinnin tueksi

TIETOSUOJAKÄYTÄNTÖ

Tietosuojaseloste, eli rekisteriseloste perustuu EU:n tietosuoja-asetukseen (GDPR, The General Data Protection Regulation, 2016/679), joka säätää EU:n kansalaisten oikeuksista tietosuojaan sekä omien henkilötietojen luottamukselliseen käsittelyyn.

Rekisterinpitäjä

Lemmikintarvike.fi

Lahtomäenkatu, 33580 Tampere

p. 041-7062404

[email protected]

Yhteyshenkilö rekisteriä koskevissa asioissa

Lemmikintarvike.fi, Mahesh Gamage

Rekisterin käyttötarkoitus

Tallennamme henkilötietorekisteriin tietoja , tässä tapauksessa nimi ja sähköpostiosoite, palvelun tuottamista ja tiedottamista varten, edistääksemme affiliate markkinointia ja samalla haluamme parhaalla mahdollisella tavalla räätälöidä sinulle lähetettävän markkinoinnin ja informaation.Tallennamme tietoja lisäksi seuraavia asioita varten:

Emme ole vastuussa kauttamme ostettujen affiliate markkinointi-tuotteiden toimivuudesta

Tietojen siirto EU:n tai ETA:n ulkopuolelle

Tietoja ei kerätä EU:n tai ETA-maiden ulkopuolelle

Sinun oikeutesi

Sinulla on oikeus pyytää tietoja koskien henkilötietoja, joita säilytämme tai muutoin käsittelemme. Olet oikeutettu siihen, että virheelliset henkilötiedot voidaan korjata, ja tietyissä tilanteissa oikeutesi on rajoittaa oikeuttamme käsitellä tietojasi, tai  voit pyytää meitä poistamaan henkilötietojasi. Voit myös peruuttaa suostumuksesi koskien omien henkilötietojen käsittelyä koska tahansa, ilman että se vaikuttaa suostumuksen perusteella ennen sen peruuttamista suoritetun käsittelyn lainmukaisuuteen.

Evästeet

Keräämme Lemmikintarvike.fi sivustolla tietoa sivuston käytöstä evästeillä. Evästeitä käytetään käyttäjäkokemuksen parantamiseksi tilastojen avulla, jotta voimme toteuttaa selkeämpää ja paremmin kohdennettua markkinointia. Jatkaessasi sivuston käyttöä hyväksyt samalla evästeiden käytön. Eväste on pieni tiedosto, joka tallentuu käyttäjän laitteelle ja sisältävät nimettömän tunnisteen, jonka avulla voimme yksilöidä ja laskea sivustollamme vierailevat eri selaimet. Käyttäjä voi halutessaan poistaa evästeet omalta tietokoneeltaan.

Mitä evästeet ovat?

Evästeet ovat pieniä tekstitiedostoja, jotka tallennetaan tietokoneellesi tai muulle päätelaitteellesi, kun käyt verkkosivulla. Jokaisella myöhemmällä vierailukerrallasi ne lähetetään takaisin verkkosivullemme tai toiselle verkkosivulle, joka tunnistaa evästeen.

Evästeiden avulla pystymme mm. tunnistamaan laitteesi palatessasi sivulle, muistamaan mieltymyksesi ja valintasi, parantamaan käyttökokemustasi sekä mukauttamaan mainoksiamme sivuillamme sekä mahdollisissa muissa palveluissa.

Lisätietoa evästeistä saat sivulta www.aboutcookies.org.

Sivustomme käyttämät evästeet

Käytämme sivustollamme erilaisia evästeitä. Evästeitä voidaan jaotella sekä niiden keston että käyttötarkoituksen mukaan.

Keston osalta käytämme sekä väliaikaisia että pysyviä evästeitä. Väliaikaiset evästeet säilyvät vain siihen saakka, kunnes suljet selaimesi. Käytämme myös pysyviä evästeitä, jotka säilyvät pidemmän, ennalta määrätyn ajan.

Käyttötarkoitussidonnaisista evästeistä löydät tietoa alempana.

Välttämättömät

Jotkin evästeet ovat sivustomme teknisen toiminnan ja käytön vuoksi välttämättömiä. Nämä evästeet eivät kerää käyttäjästä tietoa, jota voitaisiin hyödyntää markkinoinnissa tai muistamaan käyttäjän valitsemia sivustoja.

Suorituskykyä mittaavat

Suorituskykyä mittaavat evästeemme keräävät tietoa siitä, miten käyttäjät käyttävät verkkosivujamme (esim. eniten käytetyt sivut, mahdolliset virheviestit). Nämä evästeet eivät kerää käyttäjistä tunnistettavia tietoja, vaan ne ovat anonyymejä ja niitä käytetään ainoastaan parantamaan nettisivujen toimivuutta.

Nettisivumme käyttää Google Analytics –evästeitä. Näiden evästeiden keräämät tiedot siirretään ja tallennetaan Googlen palvelimille, joista osa saattaa sijaita EU:n ulkopuolella ja joihin tässä tapauksessa sovelletaan paikallista tietosuojalainsäädäntöä. Lisätietoja Googlen yksityisyyskäytännöistä ja Google Analyticsin käytöstä:

Google Analytics privacy overview

Opt out of Google Analytics tracking

Sivustomme käyttää myös Facebookin ja Twitterin evästeitä. Näiden evästeiden keräämä tieto saatetaan siirtää ja tallentaa näiden toimijoiden palvelimille, jotka saattavat sijaita EU:n ulkopuolella.

Toiminnalliset

Toiminnallisten evästeiden avulla verkkosivumme muistavat valintasi (kuten käyttäjänimi, kieli tai alue) sekä tarjoavat parempia ja yksilöllisempiä ominaisuuksia.

Kolmannen osapuolen evästeet

Sivuillamme on myös painikkeita, jotka helpottavat sisällön jakamista eri verkkoviestintäympäristöihin ja sosiaaliseen mediaan. Jos käytät näitä painikkeita, valitsemaltasi palvelulta voidaan asettaa eväste päätelaitteellesi. Nämä evästeet eivät ole hallinnassamme. Lisätietoja kolmannen osapuolen evästeiden käytöstä saat kyseisen osapuolen verkkosivulta.

Verkkosivumme saattaa hyväksyä näiden kolmansien osapuolten palveluiden evästeet. Näitä voivat olla esimerkiksi Facebook- tai Google-palveluiden kautta näytettävät mainokset.

Miten evästeitä hallitaan ja miten ne poistetaan?

Suurin osa verkkoselaimista hyväksyy evästeet, mutta voit yleensä muuttaa selaimen asetuksia ja estää uusien evästeiden tallennuksen, poistaa olemassa olevat evästeet käytöstä tai pyytää ilmoitusta ennen uusien evästeiden tallentamista.

Jos haluat selaimesi estävän evästeiden käytön, määritä asetukset selaimesi valmistajan ohjeiden mukaisesti (yleensä joko Ohje-, Työkalut- tai Muokkaa-valikossa). Yksityiskohtaisempia ohjeita saat osoitteesta www.aboutcookies.org.

Jos estät evästeiden tallennuksen tai poistat ne käytöstä, jotkin verkkosivujemme toiminnoista eivät välttämättä toimi. Evästeen tai evästeluokan käytöstä poistaminen ei vielä poista evästettä selaimestasi, vaan sinun on tehtävä se itse selaimesi kautta.

Muutokset

Ilmoitamme muutoksistamme evästeiden käytön suhteen täällä. Saatamme myös korostaa muutoksia verkkosivuillamme.

Päivitykset ja muutokset

Pidätämme oikeuden tehdä muutoksia tähän henkilötietojen käsittelyä koskevaan ilmoitukseen, esimerkiksi rakenteeseen tai toiminnallisuuteen tehtyjen muutosten vuoksi. Jos tehtävät muutokset ovat olennaisia asiakkaan kannalta, ilmoitamme siitä verkkosivustolla tai olemalla sinuun yhteydessä muulla tarkoituksenmukaisella tavalla.

VASTUUVAPAUSLAUSEKE

Meille Lemmikintarvike.fi:ssa läpinäkyvyys on tärkeää. Sen vuoksi pyrimme sivustollamme suoraviivaisuuteen ja selkeyteen kaiken sisällön ja linkkien suhteen. Lue täältä esimerkkiteksti. Seuraavien tietojen tarkoituksena on selventää ja osoittaa, kuinka autamme sivustollamme kävijöitä.

Affiliate-vastuuvapauslauseke

Lemmikintarvike.fi -sivusto sisältää affiliate-linkkejä. Tämä tarkoittaa sitä, että saamme pienen osan myynnistä tehdessäsi ostoksia meidän kauttamme. Tästä ei koidu sinulle kustannuksia. Toisin sanoen se ei ole sinulle kalliimpaa, mutta yritys jakaa voittonsa kanssamme. Huomioithan, että laadimme kaikki arvostelut oikeudenmukaisesti riippumatta siitä, onko kyseessä affiliate-tuote tai -palvelu vai ei. Jos yrityksellä on huono tuote, heijastuu se selkeästi myös tuotearvosteluumme, vaikka kyseessä olisikin affiliate-yritys. Käytämme paljon aikaa VPN- ja kanavapakettipalvelujen parissa toimiviin yrityksiin tutustumiseen ja niiden arvostelemiseen, ja luotettavuus on meille tärkeää. Ostamalla tuotteen kauttamme autat meitä parantamaan Lemmikintarvike.fi -sivustoa, joka luo puolestaan paremman käyttäjäkokemuksen kaikille kävijöille.

Uutiskirje

Mikäli olet tilannut uutiskirjeemme, sinulle lähetetään viimeisimmät uutiset ja päivitykset antamaasi sähköpostiosoitteeseen. Tämä pitää sisällään kirjoittamiamme uusia artikkeleita, oppaita ja arvosteluja, sekä tietoa, jonka uskomme kiinnostavan lukijoitamme. Käytämme pilvipalvelua uutiskirjeemme hallinnoimiseen. Tilaajiamme saatetaan pyytää vahvistamaan tilausstatuksensa tätä palvelua käyttämällä, jonka tarkoituksena on taata parempi toimitus internet-palveluntarjoajasi kautta. Voit päättää uutiskirjeen tilaamisen koska tahansa klikkaamalla uutiskirjeen lopussa olevaa linkkiä tilauksen lopettamiseksi.

Lemmikintarvike.fi -sivustolla vierailemalla annat hyväksyntäsi näille tiedoille. Pidätämme oikeuden lisätä, päivittää tai muuttaa tietoja, sekä julkaista muutokset tällä verkkosivustolla. Jos joitain tietoja mielestäsi puuttuu tai sinulla on kysymyksiä, joihin tällä sivustolla ei löydy vastauksia, ole hyvä ja ota meihin yhteyttä täältä.

Muuta

Rekisterimme ei sisällä fyysistä aineistoa, ja sähköinen aineisto suojataan väärinkäytös- ja tunkeutumisyrityksiltä asianmukaisin tavoin ja suojauksin. Jos sinulle herää kysymyksiä tietosuojakäytännöistä tai muusta rekisteriselosteeseen liittyvästä, ota ystävällisesti yhteyttä [email protected]

Keitä me olemme?

Lemmikintarvike.fi sivustolla olemme koonneet tärkeitä kotieläintarvikkeita laidasta laitaan. Listaamme ja arvostelemme suosituimmat, luotettavimmat ja hinta-laatusuhteilta parhaat tuotteet helpottamaan sinun ja lemmikkisi arkea. Toivomme, että löydät kauttamme uusia tuotteita, sekä vanhoja hyväksi havaittuja luottotuotteita, ja jos sinulla on mielessä kotieläintarvike, jota ei löydy sivustoltamme, ota ystävällisesti yhteyttä. Olemme sinua ja lemmikkisi hyvinvointia varten!

Tehdessämme lemmikintarvike.fi-sivuja, olemme hakeneet perustietoa ja käyttäneet lähteenä seuraavia sivuja:

Evidensia – Eläinten hoidon opas | Eläinlääkäri.fi , 2002-2016  | Eläinten hyvinvointikeskus – Eläintieto.fi | Suomen Kennelliitto – Hankikoira.fi  | Suomen Kissaliitto – Kissan omistajan opas,2016  | Victoria Stilwell – Positively.com  | Wikipedia

Löydät meidät nyt myös
Vieritä ylös